4 komentáře u „724824735

  1. Milan

    Tahle firma nabízí půjčky s podmínkama, které potom vůbec nesplní. V praxi jsou potom podmínky maximálně nevýhodné. Lituju, že jsem při moji poptávce vůbec přijmul jejich hovor s touhle jejich nabídkou, která je výhodná pro ně a ne po lidi, kteří doufají v pomoc.

  2. Petr

    Nejhorší nabídka úvěru, jakou naše firma obdržela. Jednali jsme mladíkem, doslova ucho, který dle roztřeseného hlasu moc zkušeností nepobral. Zkouší si hrát na profíka, ve skutečnosti je to však amatér, který vám spíše ublíží, než pomůže. Pro seriózní úvěrování nemohu doporučit.

  3. Jirka

    Jestli hledáte seriózní firmu na úvěr, tak tahle to není. Naslibujou vám úrok 7% a ve skutečnosti mám od nich přes 20%! A ještě mě teď kvůli nim hrozí že mě připraví o můj byt. Vyhněte se jim.

  4. Jan

    S partnerkou jsme při hledání seriózní půjčky obvolali snad všechny soukromé firmy v ČR. Tahle s číslem 724 824 735 je nejhorší! Jestli sháníte úvěr a ukáže se vám na displeji tohle číslo, tak hovor ani nepřijímejte. Teda pokud si chcete ušetřit hodně starostí i peněz. Téhle firmě se fakt vyhněte! Nabízí neseriózní lichvu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *