777776645

Známý úvěrový podvodník a lichvář Štrébl Přemysl! Dříve měl web tirozet.cz, který byl už svými praktikami profláknutý, tak ho zrušil, a v dubnu 2019 založil nový web na doméně jl-office.cz, kde už nemá záměrně uvedeny ani zákonem dané povinné informace, jako je IČ apod.
Pokud právě aktuálně poptáváte úvěr a na displeji se vám zobrazí toto číslo, hovor doporučuji nepřijímat, blokovat! Jinak vás finančně zlikviduje a když mu řeknete něco, co se mu nebude líbit, tak je sprostý!
Při své inteligenci žáka zvláštní školy neumí nic jiného, než podvádět. V jeho komunikaci neuvěřitelné množství chyb, dokonce hrubek!
Navíc je to velmi neseriózní a arogantní pán!
V. Prokešová
Přidal: V. Prokešová

5 komentářů u „777776645

  1. čaudys

    Štrébl, toť známá podvodnická jebka už od roku 2001 to ještě bydlel s nějakou Stupkovou někde v panelácích u Smrku a ta s ním v těch jeho prasárnách jela, nechápu blázny co s ním chtějí něco uzavírat, to se rovnou můžou jít oběsit. Štrébl jim nic nevyřídí, kde všude byl jednatelem tak jel jenom podvody( Real Wonder, Tirozet atd.), je to kriminální živel a patří do basy tam by dělal cikánům děvku.

  2. Jiří

    Pozor, tento pán je jeden z největších bezpáteřních zmetků z branže úvěrů! Klidně vás připraví o to nejcennější – o střechu nad hlavou, aniž by hnul brvou!
    Doporučuji toto číslo vůbec nezvedat, naopak blokovat, nebo se ho nezbavíte! Bude vám volat 20x denně a vnucovat úvěr, i když ho odmítnete, protože zjistíte, že je to zmetek!
    Náklady z úvěru si účtuje ve výši 70% z úvěru! Neskutečná lichva! Už je na něj podáno několik trestních oznámení!
    Vyhněte se mu obloukem! Pokud tedy nechcete přijít o svou nemovitost a ještě kvůli němu trávit hodiny na výslechu u Policie!
    Pozor, zapamatujte jeho jméno (Štrébl), protože často mění telefonní čísla!

    1. Veronika

      Dobrý den můžete mi prosím dát vaši e-mailovou adresu potřebuji se vás na něco zeptat děkuji

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *